Web Analytics
scris joi, 11.05.2023

Modernizarea DN 67B Scoarţa-Piteşti, în atenţia senatorului Dănuţ Bica

Senatorul PNL de Argeș, Dănuț Bica, s-a adresat ministrului Transporturilor și Infrastructurii în legătură cu modernizarea Drumului Național DN67B Scoarța-Pitești. În lungime totală de 189,2 km, acesta leagă municipiile Târgu Jiu, Drăgășani și Pitești, traversând 20 de unități administrativ teritoriale din județele Gorj, Vâlcea, Olt și Argeș.

Modernizarea DN 67B Scoarţa-Piteşti, în atenţia senatorului Dănuţ Bica

„Acest drum se află într-o stare tehnică precară, motiv pentru care participanții la trafic au adresat în ultimii ani sute de sesizări administrațiilor publice locale din orașele și comunele traversate. Este un drum pe care autoritățile tot încearcă să îl modernizeze și aproape că nu a fost an în care să nu se promită demararea lucrărilor mult așteptate. Din păcate, în afară de mici reparații locale, această cale rutieră nu a beneficiat până în prezent de o reabilitare complexă, care să asigure condiții normale de circulație pentru conducătorii auto. Nu a fost reconstruit nici măcar podul de peste Valea Răchita, din comuna argeșeană Poiana Lacului, care a fost distrus în urma inundațiilor din luna mai 2014 și a fost înlocuit cu o structură provizorie din metal. Drumul Național DN 67B face obiectul unui program amplu de modernizare, pe lungimea de 188,2 km, în baza Contractului de lucrări nr. 775 din 19.05.2010. În consecință, având în vedere că, după aproape 13 ani de la semnarea contractului de lucrări, Drumul Național DN 67B se prezintă în aceeași stare inacceptabilă, vă rog să dispuneți toate măsurile care se impun pentru urgentarea realizării lucrărilor de modernizare”, a spus parlamentarul de Argeș.

Citește și Dănuţ Bica, senator PNL de Argeş: „Guvernul continuă dezvoltarea infrastructurii de apă şi apă uzată din România”

Citește și Senator Dănuț Bica: ”4 milioane de români beneficiază de 1400 de lei pentru plata facturilor la energie”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *