Web Analytics

Modernizarea cu bani europeni a sistemului centralizat de încălzire din Focșani amână, dar nu oprește colapsul

de | 7.01.2019 17:58 | Actualitate

Modernizarea cu bani europeni a centralei termice din Focșani și a rețelelor de distribuție a agentului termic amână, dar nu stopează colapsul sistemului centralizat de termoficare, sistem care pierde clienți an după an. Locuitorii orașului renunță la ENET din cauza serviciilor de slabă calitate și a prețului ridicat, calculele arătând că, în acest moment, puțin peste 11.500 de apartamente din Focșani mai primesc apă caldă și încălzire de la compania construită în anii 1970 și modernizată în 2015. Mai exact, mai puțin de o treime din totalul locuințelor din municipiu. Pe lângă faptul că pierde clienți, ENET nu reușește să câștige niciunul nou, după cum o demonstrează actele oficiale ale societății de termoficare.

Citește tot articolul pe:  Vrancea24.ro

Articol realizat pentru www.PressHub.ro/BaniEuropeni de Vrancea24.ro,  în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii