Web Analytics

Moarte suspectă în Argeș. Un bărbat a murit la sfârșitul săptămânii trecute

de | 11.04.2018 15:21 | Actualitate

politianutrecetif1463816528 1511630837Un bărbat din comuna Corbu, sat Crucișoara a decedat săptămâna trecută în urma unor lovituri cauzate de o cunoștință. În noaptea dinaintea Floriilor, bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost la un local împreună cu agresorul, un coleg de serviciu. După o ceartă, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-a iscat bătaia dintre cei doi „prieteni”. Deși au existat martori, nimeni nu a sesizat poliția.
Bărbatul s-a prezentat de mai multe ori la spital pentru îngrijiri medicale, dar cum nu a acuzat o stare accentuată de rău, acesta nu a fost verificat amănunțit. Surse neoficiale susțin că abia miercuri seara, după 3 zile de la producerea evenimentului, bărbatul a fost investigat amănunțit. Joi, acesta a intrat în operație, apoi în comă. Mai târziu, bărbatul a murit. Cauza morții acestuia a fost dezvăluită: hemoragie internă.
Agresorului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală, ulterior, în data de 8, ca urmare a decesului victimei, s-a întocmit dosar pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii