Web Analytics

Moarte suspectă a unui militar de 23 de ani la o unitate din București

de | 9.09.2023 13:47 | Actualitate, Home

Un militar de 23 de ani a fost descoperit sâmbătă dimineață, fără viață, în unitatea din Capitală în care era încadrat. Tânărul s-ar fi împușcat în curtea unității militare din Capitală cu arma din dotare, relatează Realitatea PLUS. Medicii sosiți la fața locului au încercat din răsputeri să îl salveze însă plaga din zona inimii i-a fost fatală.

Citește și: Cutremur devastator în Maroc! Sute de morţi şi răniţi


Millitarul a fost găsit de colegii săi în zona terenului de sport din unitatea militara cu o plagă împușcată în zona inimii. Aceștia au sunat la 112, însă medicii sosiți la fața locului nu l-au mai putut salva, declarându-l decedat. Trupul neînsuflețit al militarului găsit la Baza 89 Strategică de Comunicații și Tehnologia Informației din București a fost transportat la Institutul de Medicina Legală (INLM) pentru a se efectua necropsia. Anchetatorii merg pe ipoteza sinuciderii, militarul folosind arma din dotare, potrivit Realitatea PLUS.

Citește și: Accident la Merişani, în Argeş. Două persoane au primit îngrijiri


Militarul era angajat al unității militare din anul 2020, era necăsătorit, nu participase la misiuni în afara teritoriului național, iar ultima evaluare psihologică a avut loc în luna februarie 2023, în urma căreia fusese declarat apt pentru executarea serviciului militar. Cazul a fost preluat de Parchetul Militar Bucureşti.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole