Web Analytics

Miuțescu și Orban au înregistrat Forța Dreptei la Tribunalul București

de | 20.12.2021 20:10 | Actualitate, Politica si Administratie

Deputatul Adrian Miuțescu a fost marți la Tribunalul București, alături de Ludovic Orban și membrii fondatori ai partidului Forța Dreptei, unde au fost depuse actele pentru înregistrarea noii formațiuni politice.

Citește și Se cere votul CL Pitești pentru un bloc cu 5 etaje în sit urban, pe doar 237 mp

“Astăzi, am depus la tribunal actele pentru înregistrarea noului partid- Forța Dreptei- pentru că românii au nevoie de un partid de dreapta veritabil, care să nu le trădeze așteptările. În timp ce unii au înțeles să se folosească de voturile oamenilor doar pentru a rămâne agățați de putere, noi încercăm să venim cu soluții la problemele societății, chiar dacă asta înseamnă să facem opoziție la actuala guvernare.

Ne propunem, prin demersul de astăzi, să coagulăm toate forţele din societatea românească care-şi doresc o guvernare performantă şi care se simt apropiați de valorile și principiile de centru dreapta. Cu ajutorul celor care, până acum, au stat deoparte, dezamăgiți de ceea ce se întâmplă în interiorul partidelor politice, sunt convins că Forța Dreptei va reuni toate energiile din societate, care vor să contribuie la modernizarea României”- a declarat deputatul argeșean Adrian Miuțescu.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii