Web Analytics

Prefectul Radu Perianu: „Domnul Miuțescu nu a fost niciodată vreo locomotivă politică”

de | 23.11.2021 18:57 | Actualitate, Politica si Administratie

Prefectul Radu Perianu a postat pe facebook un mesaj despre demisia lui Adrian Miuțescu din PNL.
„Adrian Miuțescu și-a dat azi demisia din funcția de Președinte al PNL Argeș și din Partidul Național Liberal. Cel care acum ceva timp transforma peste noapte membri PSD în liberali de frunte vine astăzi și se dezice de PNL -ul care încearcă să construiască un guvern pentru România pe motiv că el nu poate cu PSD. Acum nu mai poate, dar anul trecut pesediștii erau buni de făcut liberali. Adică, pentru Adrian Miuțescu pesediștii sunt buni doar dacă depun adeziune la PNL.

Din fericire, PNL Argeș nu mai era de ceva timp PFA-ul domnului Miuțescu. Politica făcută de acesta era una specifică României anilor ‘90 și a fost girată și bazată exclusiv pe sprijinul lui Ludovic Orban.

Pentru domnul Miuțescu onorabil ar fi să mai depună urgent încă o demisie, cea din Parlamentul României. Voturile care l-au propulsat acolo nu au fost pentru el, ci pentru Partidul Național Liberal.

Citește și BREAKING! Adrian Miuțescu a demisionat din PNL!

Domnul Miuțescu nu a fost niciodată vreo locomotivă politică, vreun lider sau vreun strateg politic.

Ar trebui să spunem lucrurilor pe nume: PNL este astăzi în această situație și datorită ,,performanței” politice a unor șefi ca Miuțescu, șefi care însă au primit enorm de la Partidul Național Liberal.

În politică poate nu întotdeauna facem ce ne place dar întotdeauna trebuie să fim responsabili, să facem ce trebuie făcut. România este încă într-o situație de criză sanitară, România trebuie guvernată!”, a scris Radu Perianu pe pagina sa de facebook.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Bine ma Periene, te-ai trezit acum sa comentezi impotriva lui Miutescu. Pana acum ai tacut malc ca un las !