Prefectul Radu Perianu: „Domnul Miuțescu nu a fost niciodată vreo locomotivă politică”

de | 23.11.2021 18:57 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Prefectul Radu Perianu a postat pe facebook un mesaj despre demisia lui Adrian Miuțescu din PNL.
„Adrian Miuțescu și-a dat azi demisia din funcția de Președinte al PNL Argeș și din Partidul Național Liberal. Cel care acum ceva timp transforma peste noapte membri PSD în liberali de frunte vine astăzi și se dezice de PNL -ul care încearcă să construiască un guvern pentru România pe motiv că el nu poate cu PSD. Acum nu mai poate, dar anul trecut pesediștii erau buni de făcut liberali. Adică, pentru Adrian Miuțescu pesediștii sunt buni doar dacă depun adeziune la PNL.

Din fericire, PNL Argeș nu mai era de ceva timp PFA-ul domnului Miuțescu. Politica făcută de acesta era una specifică României anilor ‘90 și a fost girată și bazată exclusiv pe sprijinul lui Ludovic Orban.

Pentru domnul Miuțescu onorabil ar fi să mai depună urgent încă o demisie, cea din Parlamentul României. Voturile care l-au propulsat acolo nu au fost pentru el, ci pentru Partidul Național Liberal.

Citește și BREAKING! Adrian Miuțescu a demisionat din PNL!

Domnul Miuțescu nu a fost niciodată vreo locomotivă politică, vreun lider sau vreun strateg politic.

Ar trebui să spunem lucrurilor pe nume: PNL este astăzi în această situație și datorită ,,performanței” politice a unor șefi ca Miuțescu, șefi care însă au primit enorm de la Partidul Național Liberal.

În politică poate nu întotdeauna facem ce ne place dar întotdeauna trebuie să fim responsabili, să facem ce trebuie făcut. România este încă într-o situație de criză sanitară, România trebuie guvernată!”, a scris Radu Perianu pe pagina sa de facebook.

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Fostul primar de la Albeștii de Muscel, trimis 4 ani la închisoare
Fostul primar de la Albeștii de Muscel, trimis 4 ani la închisoare

Ion Năftănăilă, primul edil al comunei Albeștii de Muscel după reînființarea acesteia, a fost condamnat definitiv la un an de închisoare pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Asta după ce în primă instanță primise o amendă penală. Iar cum fostul...

Căteasca. A sărit cu mașina peste pod
Căteasca. A sărit cu mașina peste pod

Pompierii de la Detașamentul Bradu au intervenit, vineri seara, la un accident rutier în localitatea Căteasca. Din primele informații aflam ca șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă si a sărit peste un pod. Pompierii au...

Dacia trece la noul logo pe toată gama
Dacia trece la noul logo pe toată gama

Dacia a prezentat încă de la începutul acestui an noile sigle și logotipuri pe care le va utiliza pe modelele sale, dar introducerea lor se va face treptat, relatează profit.ro. Noul logo Dacia este folosit deja în comunicare, pe materialele de marketing, site-urile...