Web Analytics

Miuţescu şi-a luat rămas bun de la vechiul sediu al PNL: „Plecăm cu nostalgie şi regret”

de | 21.02.2019 13:56 | Politica si Administratie

Schimbare la Partidul Național Liberal, Filiala Argeș! După ce, timp de mai mulți ani, organizația județeană și-a desfășurat activitatea în spațiul situat pe str. Egalității, lângă Colegiul ”Zinca Golescu”, conducerea partidului a decis mutarea sediului. Astfel, PNL Argeș își va desfășura activitatea în fostul sediu al PDL Pitești, aflat pe strada Negru Vodă la numărul 30. În fostul sediu al PNL Argeș urmează să își desfășoare activitatea Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE.
Consiliul Local Pitești a adoptat în 2018 proiectele privind repartizarea până în 2021, în vederea închirierii fără licitație publică, a unui spațiu către PNL Argeș, cu destinația de sediu de partid, respectiv unul către ALDE. Săptămâna trecută a fost, deci, ultima conferință a Partidului Național Liberal, Filiala Argeș, în sediul unde a funcționat mai bine de 30 de ani. „După 30 de ani, ca unul din voluntarii partidului, pentru că m-am înscris în februarie 1990, sunt puțin nostalgic și vă spun că am petrecut aici și bune și rele. Rămâne un sediu de suflet pentru mine. Plecăm cu nostalgie și cu regret din vechiul sediu”.
Clădirea din Negru Vodă a fost de bun augur pentru liberalii argeșeni, întrucât a fost sediu de campanie al Alianței DA, dar și la prezidențialele în care Iohannis a ieșit președinte. Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a vorbit în cadrul conferinței de presă a organizației județene despre lucrările de reabilitare care s-au făcut la noul sediu de partid și ce va include acesta, menționând că va fi unul dintre cele mai frumoase din Pitești și va avea și un spațiu expozițional.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii