Web Analytics

Miuţescu, în smoching, la Castelul Peleş

de | 6.06.2018 20:40 | Politica si Administratie

5 MIutescu# Șeful PNL Argeș a fost lăudat de Principele Radu pentru sprijinul constant dat activităților Casei Regale  

Șeful liberalilor argeșeni a reintrat în lumea bună. Săptămâna trecută, alături de Majestatea Sa Margareta, custodele Coroanei, Adrian Miuțescu  împreună cu președintele Ludovic Orban și alți reprezentanți ai Partidului Național Liberal au aniversat 135 de ani de la inaugurarea Castelului Peleș și Centenarul încheierii Primului Război Mondial și al Marii Uniri.  Adrian Miuțescu a fost și singurul invitat liberal din Argeș, participând la toate evenimentele din program, inclusiv la dineul oficial, unde a apărut  îmbrăcat în smoching.

„Evenimentul a fost foarte frumos și chiar cu reverberații deosebite.  A fost ocazionat de împlinirea a 135 de ani de la inaugurarea Peleșului, iar pe de altă parte au avut loc acțiuni încadrate în Centenarul Marii Uniri, respectiv cooperarea dintre Partidul Național Liberal și Casa Regală și contribuția Partidului Național Liberal și a Casei Regale la formarea României Mari. Un alt moment special a fost cel legat de conferirea titlului de oraș regal Iașiului, fiind al doilea, după Curtea de Argeș, urmând să li se alăture Sinaia și Alba Iulia”,  ne-a spus  Adrian Miuțescu.
Acesta s-a aflat în centrul atenției atunci când senatoarea PNL Iulia Scânteie a menționat că, în demersurile făcute pentru conferirea acestui titlu Iașiului, a păstrat rețeta președintelui de la Argeș, care și-a luat ca aliat pe academicianul Gheorghe Păun. Iar Principele Radu a subliniat, la rândul său, contribuția lui Adrian Miuțescu, având cu acesta mai multe întâlniri, atât la Palatul Elisabeta, cât și la Curtea de Argeș înainte de conferirea titlului, în 2012.

„Chiar dacă în România vor fi mai multe orașe regale, singurul având un certificat de naștere semnat de  Majestatea Sa Regele Mihai  rămâne Curtea de Argeș”, spune mândru liderul liberalilor de la Argeș, Adrian Miuțescu.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii