Web Analytics
scris miercuri, 16.10.2024

Mircea Lucescu: „Au făcut o partidă excelentă!”

Mircea Lucescu, selecționerul României, a oferit prima reacție după succesul „tricolorilor” din Lituania, în etapa a patra din Liga Națiunilor, scor 2-1.

Mircea Lucescu: „Au făcut o partidă excelentă!”

„Il Luce” a avut cuvinte de laudă la adresa lui Radu Drăgușin (22 de ani) și a lui Denis Drăguș (25 de ani). Apărătorul a realizat o fază superbă la golul victoriei marcat de Drăguș, iar selecționerul României a comentat evoluția acestora.

„Un meci dificil și datorită stării terenului. Am întâlnit o echipă care își juca ultima șansă de a rămâne în această Ligă.

M-am temut de acest meci, pentru că am văzut toate meciurile lor. Am avut câteva ezitări, dar sunt foarte mulțumit. A fost și presiunea acestui meci.

Înainte nu-mi plăcea faptul că Drăgușin nu ieșea pe spații libere, iar acum a înțeles ce trebuie să facă.

Evoluția lui a fost foarte bună, sunt mulțumit de el și Drăguș. El a făcut un meci extraordinar, contează foarte mult sfaturile pe care le primește, n-a mai pierdut mingea aiurea, n-a fost deloc egoist. A atacat spațiile libere, s-a bătut și a fost foarte curajos. Drăguș și Drăgușin au făcut o partidă excelentă”, a declarat Mircea Lucescu, la Digi Sport.

Citește și: România s-a calificat la Campionatul European Under-21 din 2025

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...