Web Analytics
scris marți, 13.02.2024

Mircea Geoană susține că Marcel Ciolacu i-a propus să fie candidat susținut de PSD la alegerile prezidențiale

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, afirmă că președintele PSD Marcel Ciolacu a fost la el ”în birou” pentru a-i propune să candideze la alegerile prezidențiale din 2024 susținut de Partidul Social Democrat. Afirmația lui Geoană vine după ce – potrivit celor mai recente sondaje de opinie – el continuă să se situează pe primul loc în intenţiile de vot la alegerile prezidenţiale din 2024.

Mircea Geoană susține că Marcel Ciolacu i-a propus să fie candidat susținut de PSD la alegerile prezidențiale

Citește și: Un fost deputat PNL scapă de o condamnare de 5 ani închisoare într-un dosar cu mită de cinci milioane euro


”Și apropo de cine dă telefon cui. Eu am avut discuții cu ei, au venit la mine în birou, să-mi propună să candidez independent susținut de PSD, pentru un calcul foarte simplu, pentru că voturile PSD la alegerile prezidențiale, unde vin patru milioane în plus față de cele obișnuite, nu-s suficiente să câștigi președinția României.”, a declarat Mircea Geoană, potrivit Digi24, fără să spună când a avut loc această întâlnire.

Citește și: Argeșean amendat cu 30.000 lei pentru că ardea deșeuri


Fostul președinte al PSD, Mircea Geoană, a mai spus că a fost dat afară dintr-un partid pe care l-a slujit cu bună credință. „Am fost dată afară dintr-un partid pe care l-am slujit cu bună credință, poate un șut undeva e un pas înainte”, a mai spus Geoană, care a evitat să spună clar dacă va candida la alegerile prezidențiale din 2024.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *