Web Analytics

Mircea Diaconu despre comoara electorală de 4.000.000 de euro: ”Sincer, suma mi se pare cam mare, dar e răspunderea partidelor”

de | 21.11.2019 13:40 | Politica si Administratie

Informaţia lansată zilele trecute în mass-media, conform căreia actorul muscelean Mircea Diaconu, candidat la alegerile prezidenţiale, se va îmbogăţi după ce va cere Autorităţii Electorale Permanente decontarea cheltuielilor din campania electorală, a atras o atenţie mare, mai ales că una e să fii „UN OM” cu bună-credinţă, alta e să te transformi în milionar de pe locul patru obţinut în primul tur. Tocmai de aceea am căutat să clarificăm acest aspect chiar cu cel care a candidat în alegeri sprijinit de ALDE şi Pro România.

„Doar dacă eram actor la Hollywood deveneam milionar!”

# Bună ziua, maestre! Ce este cu nebunia asta cu patru milioane de euro pe care îi veţi primi după alegeri?
– Nici eu nu ştiu, habar nu am de unde a apărut forţarea asta. Uite, chiar acum sunt la partid, la ALDE şi o să întreb… Aşteaptă puţin!
…..
– Da, asta e! Scrie clar aici: Alianţa „UN OM” a cheltuit banii, adică cele două partide, pentru susţinerea mea. Deci, nu a cheltuit Mircea Diaconu patru milioane. Sincer, suma mi se pare cam mare, dar e răspunderea partidelor.
# Aşadar?
– Simplu: nu e treaba mea, eu nu apar cu niciun leu!
# Deci, nu veţi deveni milionar?
– Nu m-ar deranja să devin milionar, dar fiind actor în România, nu la Hollywood, nu am nicio şansă.

„Nu am depus nicăieri solicitare de decontare”

# Dar cheltuielile proprii?
– Ce am cheltuit eu am cheltuit eu… O deplasare cu maşina, nu ştiu, lucruri de acest fel, dar nu am depus nicăieri solicitare de decontare.
# Şi atunci de unde informaţia cu îmbogăţirea?
– Nu ştiu! Şi mă întreb de ce apare doar la mine, de ce nu apare şi la Iohannis, şi la Barna, şi la Dăncilă. E o forţare, o interpretare şi mă gândesc poate să o dau în judecată pe această Narcisa Iorga. Poate o să dau şi un comunicat, să clarific lucrurile, dar răul a fost făcut. Ştii cum e: calomniază, calomniază, că tot rămâne ceva!
Cătălin Ion Butoiu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii