Mircea Baniciu și Emeric Imre – concert live, la Pitești!

de | 6.10.2021 15:02 | Actualitate, Cultura, Home

Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST, ajuns la a VI-a ediție, care va avea loc sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 18:00, în sala de concerte a Filarmonicii Pitești, aduce pe scenă corifei ai genului: Mircea Baniciu, Emeric Imre, Jimi El Laco și Roje Marius vor concerta la TRIVALE FEST 2021.

CITEȘTE ȘI: Botez în familia Ungureanu, fondatorii lanţului de farmacii „Forte Vita”

Evenimentul va debuta cu un concurs de interpretare la care vor participa concurenții admiși la preselecție (aceasta se va desfășura sâmbătă, 23 octombrie, la Centrul Cultural Pitești, în imobilul Casa Cărții, de la ora 10:00).
Va urma un recital oferit de Grupul Folk „P620” al Centrului Cultural Pitești și Festivitatea de Premiere. Atmosfera va fi destinsă cu recitaluri extraordinare susținute de Mircea Baniciu și Emeric Imre, împreună cu Jimi El Laco & Roje Marius. Prezintă Marian Matei.

CITEȘTE ȘI: Fost primar condamnat penal a doua oară

Aspiranții la trofeele festivalului pot descărca Regulamentul și Fișa de înscriere de pe site-ul oficial al Centrului Cultural Pitești (www.centrul-cultural-pitesti.ro) sau de pe pagina oficială de Facebook a instituției. Pentru informații suplimentare puteți suna la nr. de telefon al Centrului Cultural Pitești – 0248/219976. Înscrierile la concurs se pot face până pe data de 21 octombrie. Juriul va fi format din Mircea Baniciu, Emeric Imre și Andrei Bogdan Bulf.
Organizat de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST își propune promovarea muzicii folk, descoperirea și promovarea de noi talente ale genului.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile și cu respectarea normelor sanitare în vigoare.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

(P) ANUNȚ PUBLIC – S.C. INTENS PREST SRL
(P) ANUNȚ PUBLIC – S.C. INTENS PREST SRL

S.C. INTENS PREST S.R.L. având sediul în strada Lânăriei Nr. 6, Pitești, Jud. Argeș, titular al planului/programului CONSTRUIRE IMOBIL DE SERVICII MEDICALE ȘI LOCUINȚE COLECTIVE, cu regim de inălțime P+4E, parțial P+2E, parțial P, localitatea Pitești, Str. Trivale,...