Web Analytics

Mircea Andrei l-a ridiculizat pe Andrei Gerea: „A băut pisicul lăpticul de la Brădet”

de | 10.03.2016 17:57 | Politica si Administratie

# Conferinţă de presă caustică la Partidul pentru Argeş şi Muscel # Președintele P.A.M a taxat ieșirea populistă a unui politician, care, câtă vreme a fost ministru al Economiei, n-a ajutat deloc Arpechimul, ba dimpotrivă l-a închis definitiv

Președintele Partidului pentru Argeș și Muscel, Mircea Andrei, a fost foarte caustic la adresa fostului ministru al Economiei, Andrei Gerea, după ce acesta s-a făcut de râs  apărând  la conferința de presă a ALDE cu mustața înmuiată în lapte Brădet. Solidar, chipurile, cu producătorul argeșean  nedreptățit de ministrul Achimescu de la Agricultură, Gerea a dorit să speculeze electoral valul de simpatie popular revărsat asupra patronului argeșean Marius Badea.
Numai că gestul populist s-a întors ca un bumerang asupra lui Andrei Gerea, lucru punctat și de președintele P.A.M, Mircea Andrei: „A băut pisicul lăpticul de la Brădet. După ce a fost Ministrul Economiei un an întreg, cu o zi înainte de demitere, Andrei Gerea a venit în Argeș pentru a nu i se imputa faptul că nu a fost niciodată. Îi mulțumesc pentru efortul că a reprezentat un mandat Argeșul, dar județul n-a simțit nimic. Domnul Gerea putea să salveze o societate care era în subordinea sa, Arpechimul, dar n-a făcut-o”.  De asemenea, Mircea Andrei a precizat că fluxul de susținere pentru brand-ul Brădet a fost singurul lucru pozitiv care s-a întâmplat în Argeș în ultima vreme, iar acest lucru se circumscrie perfect filosofiei după care a fost creat și gândit să funcționeze și formațiunea sa politică, Partidul pentru Argeș și Muscel: „Ne-am săturat ca Argeșul să fie un țap ispășitor. Acest flux continuu împotriva acestei agresiuni a fost singurul lucru pozitiv care s-a întâmplat în Argeș, în ultima perioadă. Bucureștiul nu va veni niciodată să ne ia apărarea, dacă nu vom conștientiza că trebuie să ne apărăm singuri”. Tot în cadrul conferinței de presă de la sediul P.A.M, Mircea Andrei a mai declarat că, după  alegerile locale din 5 iunie, îi va propune primarului Ion Georgescu de la Mioveni construirea unui spital nou, printr-o asociere între Pitești, Mioveni și Consiliu Județean: „Îi voi propune primarului Georgescu să construim împreună un spital nou, la jumătatea drumului între Mioveni și Pitești. Județul are nevoie de acest spital. Haideți să nu mai fugim cu mașinile pe drumul Bucureștiului, căutând toate ușile și porțile de spitale. Voi propune, după data de 5 iunie, întregii administrații locale a județului Argeș să facem o asociere între instituțiile județului, fie că vorbim de Primăria  Pitești, Primăria Mioveni sau Consiliul Județeană ne unim forțele pentru construirea unui nou spital. Acela pe care îl avem acum este depășit, nu mai este la zi”, a declarat Mircea Andrei.

Jumătate din PNL Domneşti a trecut la Partidul pentru Argeş şi Muscel

Peste 30 de membri din organizația PNL Domnești și-au dat demisia în bloc. Motivul? Președintele partidului, Bogdan Pulpea, a decis să iasă la primărie cu un candidat pesedist pur sânge. Este vorba despre Gabriel Crăciun, consilier PSD și membru activ în cadrul acestui partid. Acesta din urmă a decis să se „sacrifice” pentru a-l ajuta pe actualul primar, Nicolae Smădu, să mai obțină încă un mandat. Cei care au plecat în bloc și-au făcut un Grup de Inițiativă pentru Domnești care vrea să susțină Partidul pentru Argeș și Muscel să câștige alegerile la județ. Mircea Andrei președintele Partidului pentru Argeș și Muscel i-a vizitat sâmbăta trecută – alături de președintele PAM Pitești, Mihail Tudor, pe liberalii nemulțumiți din Domnești și i-a asigurat de tot sprijinul, punând totodată bazele organizației PAM Domnești. „Când oameni de dreapta îți cer ajutorul, mergi la ei și pur și simplu îi ajuți. Am găsit aici niște oameni minunați, domneștenii sunt printre cei mai harnici argeșeni, așa că am fost alături de ei pentru a vedea ce putem face în comuna Domnești. La ce am văzut astăzi aici, sunt convins ca la alegerile din 5 iunie, candidatul PAM va câștiga alegerile. Eu unul îi voi sprijini cu tot ce este nevoie ca acest lucru să se întâmple” – a declarat liderul PAM Argeș. Mai bine de jumătate din organizația PNL Domnești a trecut de sâmbătă, 5 martie, la Partidul pentru Argeș și Muscel, singurul în care oamenii de dreapta se regăsesc și pot face o politică reală și corectă în Argeș cu promisiunea că vor urma și alți membri în zilele următoare.

Şi UNPR-iştii din Mioveni au trecut în bloc la PAM

Toată organizația politică a partidului condus până deunăzi la nivel național de generalul Oprea a trecut în bloc către Partidul pentru Argeș și Muscel. Trei consilieri locali, structurile de conducere care reunesc UNPR (și, implicit, fostul PPDD) și o zestre de 2.100 de membri. La ultimele alegeri, respectiva echipă a obținut aproximativ 13% în Mioveni și se așteaptă să conserve și chiar să crească acest scor.
Decizia a fost motivată de președintele organizației UNPR Mioveni, consilierul local Marian Popa, după cum urmează: “Având în vedere poziția și demisia domnului Gabriel Oprea, am hotărât la nivelul Biroului Permanent Local să identificăm o structură politică în care să ne putem continua activitatea și în care să putem servi în continuare populația orașului Mioveni, cetățenii care au avut încredere în noi. Nu vrem să îi dezamăgim. Ducem mai departe munca și proiectele din Mioveni. Îmi doresc foarte mult, extrem de mult să continui proiectele care le-am început alături de echipa noastră, alături de secretarul general Cristian Toma, pentru că întotdeauna noi chiar am fost o echipă sudată, am luat deciziile la comun. Așa s-a întâmplat și de data aceasta. Mergem la Partidul pentru Argeș și Muscel, alături de domnul Mircea Andrei, pentru că aici suntem convinși că avem șansa să ne continuăm proiectele de care vorbesc, spre deosebire de alte formațiuni politice cu care am discutat în această perioadă și care nu au venit cu nicio ofertă sau viziune serioasă.”
Consilierul local Cristian Toma, secretar general al UNPR la nivel județean, a întărit – de asemenea – decizia întregii organizații Mioveni de a merge alături de partidul lui Mircea Andrei în alegerile din iunie. Cristian Toma a fost, de altfel, primul care a semnat adeziunea la PAM.
Alex Vlaicu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii