Web Analytics

Mircea Andrei a trecut la ora de vară: nu are ziua ore câţi primari vor să se înscrie în PAM

de | 30.03.2016 19:57 | Politica si Administratie

# Partidul pentru Argeş şi Muscel atacă Primăria Câmpulung cu o personalitate care nu a mai făcut politică # Profesorul Constantin Staicu a fost director al Liceului de Atletism și este unul dintre oamenii cu cea mai bună imagine din toată zona Muscel, nu doar din municipiu

Partidul pentru Argeş şi Muscel şi-a prezentat majoritatea candidaţilor la primăriile localităţilor din zona Muscel, ocazie pentru preşedintele Mircea Andrei să anunţe că, după câştigarea alegerilor locale, prima investiţie iniţiată de Consiliul Judeţean Argeş va avea ca beneficiar Muscelul. „Trebuie să redăm demnitatea municipiului Câmpulung şi acestei zone, iar acest lucru se poate face numai prin finanţarea unor investiţii necesare”, a subliniat Mircea Andrei, acesta fiind şi cel care a prezentat candidaţii PAM.

Candidații cu care atacă PAM primăriile din Muscel: intelectuali, primari și viceprimari cu mare experiență în administrație

Pentru zece din cele nouăsprezece comune muscelene au fost făcute propuneri interesante, de la tineri intelectuali care nu au prins încă gustul politicii la foşti primari sau viceprimari. Astfel, candidaţii Partidului pentru Argeş şi Muscel sunt următorii:
Ionel Solomon – Albeştii de Muscel
Stelian Mirescu – Boteni
Ion Bârloiu – Dâmbovicioara
Ion Livezeanu – Godeni
Ion Brădeanu – Mihăeşti
Georgiana Pescaru – Mioarele
Gheorghe Tică – Poienarii de Muscel
George Vrabie – Stoeneşti
Florin Pătraşcu – Schitu Goleşti
Cristinel Moise – Vlădeşti

Mircea Andrei, președintele PAM: „Am găsit persoana potrivită pentru Primăria Câmpulung”

„A fost greu să alegem candidatul pentru Primăria Câmpulung, dar am găsit persoana potrivită: un om normal, un om firesc, un om care nu este cunoscut ca politician, ci ca un elitist care a condus decenii la rând o instituţie de învăţământ” – astfel l-a prezentat Mircea Andrei pe cel care va încerca să devină primar al municipiului muscelean. Profesorul pensionar Constantin Staicu a fost director la Liceul Naţional cu Program de Atletism Câmpulung, fiind expert al Ministerului Educaţiei Naţionale. Nu a fost înregimentat politic până a ajuns la PAM şi îşi doreşte să fie un primar al tuturor câmpulungenilor. „Candidatura la Primărie este o provocare imensă pentru mine, în condiţiile în care nu am mai făcut politică. Am experienţa vieţii Câmpulungului şi cred că pot reanima viaţa şi activitatea în municipiul nostru”, a declarat candidatul PAM Constantin Staicu.
Cătălin Ion Butoiu

***

Viceprimarul de la Vlădeşti a trecut la Partidul pentru Argeş şi Muscel

Unul dintre candidaţii care şi-au anunţat intenţia de a intra în lupta electorală alături de preşedintele Mircea Andrei este Cristinel Moise de la Vlădeşti care, fără echivoc, va şi câştiga bătălia electorală. Cristinel Moise are o experienţă vastă în administraţie, ocupând pe rând funcţiile de consilier, viceprimar şi primar al localităţii Vlădeşti, iar la acest moment are alături de el cea mai puternică echipă. În sală, alături de candidatul Partidului pentru Argeş şi Muscel s-a aflat şi viceprimarul PSD, Făgărăşanu Gheorghe, care, la următoarele alegeri, va face echipă cu Cristinel Moise. Dincolo de puternica echipă, cei doi sunt cotaţi cu cele mai mari şanse de a prelua primăria – conform sondajelor efectuate în comună de partidele politice.   
# Cristinel Moise – candidat al Partidului pentru Argeş şi Muscel la primăria Vlădeşti: „Îi mulţumesc domnului preşedinte pentru încrederea acordată pentru a candida la funcţia de primar la Vlădeşti din partea Partidului pentru Argeş şi Muscel. Țin să vă spun că împreună vrem să continuăm ce am început încă din 2010 la Vlădeşti şi nu s-a finalizat. Am experienţă în administraţie de consilier, viceprimar şi primar. Am avut multe realizări, am muncit şi am reuşit să schimb faţa localităţii. De această dată am venit la Partidul pentru Argeş şi Muscel alături de domnul Mircea Andrei şi echipa judeţului Argeş cu vechiul meu aliat domnul Făgărăşanu cu care vă promit că vom face echipă şi vom câştiga Vlădeştiul”.
# Făgărăşanu Gheorghe – viceprimar al comunei Vlădeşti: „Eu am făcut echipă cu Moise Cristinel şi am avut rezultate foarte bune. Sperăm să facem treabă bună în continuare şi să avem rezultate la alegerile următoare”.
# Andrei Florin Mircea – președintele Partidului pentru Argeș și Muscel: „Nu mai este un secret că domnul Cristinel Moise va câștiga primăria Vlădești și mă bucură acest lucru. Domnia sa a demarat o serie de proiecte pentru comună și alături de domnul Făgărășanu vor reuși o figură frumoasă la Vldești. Le acord toată încrederea și sprijinul”.
M.S.

***

Mircea Andrei l-a convins şi pe primarul PSD de la Uda să candideze din partea PAM

După ce acum două săptămâni Mircea Andrei a făcut o achiziție de răsunet, convingându-l pe primarul PSD Nicolae Diaconu de la Curtea de Argeș să candideze pentru PAM la alegerile din iunie, săptămâna trecută a mai fost dată o lovitură PSD Argeș, prin recrutarea primarului de la Uda.
„Astăzi facem un anunţ privind candidaturile Partidului pentru Argeş şi Muscel în judeţul Argeş. Aşa cum am promis, vom aduce în continuare în faţa dumneavoastră, oameni reprezentativi pentru comunitatea argeşeană şi oameni care au confirmat încrederea cetăţenilor. Îi anunţăm astăzi candidatura domnului Gheorghe Neagu, primarul comunei Uda, care se va alătura în data de 5 iunie candidaţilor Partidului pentru Argeş şi Muscel. Îl felicit şi îi urez bun venit în proiectul de judeţ al PAM, cu care sperăm să restabilim în Argeş ordinea, legalitatea şi într-un final să reuşim să creştem economic această zonă care stagnează de ani buni”, a declarat preşedintele Partidului pentru Argeş şi Muscel, Mircea Andrei.
La rândul său, candidatul de la alegerile din 5 iunie pentru funcţia de primar al comunei Uda, Gheorghe Neagu şi totodată actualul primar, a declarat: „Mă alătur astăzi echipei Partidului pentru Argeş şi Muscel şi domnului preşedinte Mircea Andrei în lupta pentru a reda judeţul argeşenilor. La alegerile din 5 iunie voi candida pe listele partidului de judeţ deoarece am început o serie de proiecte pentru cetăţenii din Uda şi este de datoria mea să le duc la bun sfârşit. A venit momentul să muncim pentru comunitate aşa cum este normal de fapt şi nu să considerăm cetăţenii mase de manevră o dată la patru ani. Cred în proiectul PAM şi sunt convins că, alături de această echipă puternică, vom reuşi să dezvoltăm localităţile şi judeţul Argeş aşa cum merită”.
D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii