Web Analytics

Mioveniul s-a mulțumit cu un punct acasa, cu UTA. Mentalitate de echipă mică

de | 6.11.2021 20:40 | Actualitate, Sport

 

Scor alb, plictisitor de alb, în meciul de la Mioveni. UTA a lăsat impresia că a venit la remiză și i-a ieșit, Iar echipa gazdă n-a putut mai mult fiindcă nici n-a îndrăznit mai mult. Ăsta e lotul, de câți bani – atâta pește, cum spune românul.

Citește și: La înmormântarea omului de afaceri Laurențiu Floroiu, fost preot, nu au bătut clopotele iar preoții nu i-au rostit numele

 

Totusi, indolența e mai deranjantă decât mediocritatea, fiindcă dincolo de limitele lotului sau ale fiecărui jucător în parte, ceea ce a șocat și l-a înfuriat și pe primarul Ion Georgescu, a fost atitudinea jucătorilor. Parcă așteptau vacanța, întreruperea campionatului sau tăierea porcului în noiembrie, nu știu ce așteptau, dar în niciun caz cele trei puncte aferente victoriei și care puteau mișca echipa de pe locurile de baraj.                                        

meciul Mioveni - UTA

meciul Mioveni – UTA

Cei de la CS Mioveni au pasat deseori în mod voluntar la adversar, lăsând impresia că ei, ca gazde, sunt cei care trag de  timp.

Asta în contextul în care nici UTA n-a arătat ca o echipă solidă, ci ca una de bătut. Schimbările Mioveniului au venit nepermis de târziu, de parcă Pelici a dorit să nu riște pierderea remizei. Singurul dintre jucătorii de rezervă care a înviorat jocul, ceilalți au fost doar statistică, a fost Moussa, botezat și Nicu de localnici. Dovadă că în ultimele zece minute, după drive-urile liberianului “Nicu”, CS Mioveni a îndrăznit mai mult și a avut și trei ocazii să facă 1-0. Repet, dacă îndrăzneau mai mult și o făceau mai devreme, gazdele puteau câștiga, fiindcă UTA a arătat la Mioveni ca o echipă de bătut.

N-a semănat deloc cu UTA cea solidă de la început de campionat, când a bătut pe FC Argeș în Trivale. Bogdan Rusu a jucat slab, la fel și Buziuc.

  Singurul jucător al gazdelor care a părut motivat si a fost precis în joc, parcă era din alt film, a fost fundașul Scarlatache.  Ca să n-o mai lungesc, dezamăgire la Mioveni. Nu vă mai spun ce a fost la gura primarului Georgescu la finalul meciului, când le-a strigat să le fie rușine și i-a făcut derbedei pe jucători.

Citește și: Dramă fără margini în familia elevei moarte la liceul din Costeşti / Părinţii nu-şi revin şi merg la cimitir să dea la o parte ţărâna de pe mormântul fetiţei

Și, ca să fim corecți până la capăt, în minutul 40 un jucător de la UTA a oferit ratarea campionatului. După o respingere a portarului Ducan, croatul Dangubic avea toată poarta goală în față, dar a șutat pe lângă!

   Gabriel Grigore                                         Foto: GSP

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii