Web Analytics

Mioveni: Transporta material lemnos fără proveniență justificată

de | 13.02.2024 15:11 | Actualitate, Home

În ziua de 12 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat un bărbat de 46 de ani, din Mihăești, care transporta material lemnos cu o autoutilitară, pe DN 73, pe raza localității Mioveni. Cel în cauză a prezentat documente prin care justifica o cantitate de 1,29 mc de esență tei, existând suspiciuni referitor la cantitatea și esența materialului lemnos ce se găsea în mijlocul de transport.

Citește și Spitalul de Pediatrie Pitești și Spitalul Județean Argeș, afectate de atacul cibernetic. DIICOT a deschis o anchetă

Cu sprijinul unui specialist silvic, s-a stabilit că în mijlocul de transport se găseau și cantitățile de 0,90 mc lemn foc de esență fag, precum și 0,90 mc lemn foc de esență stejar. Ca urmare a abaterii constatate, în cauză a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, iar materialul lemnos a cărui provenință legală nu a fost justificată a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Pitești.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *