Web Analytics

Mioveni. Schimbări la intersecția din zona Uzinei Dacia

de | 26.01.2022 08:42 | Actualitate, Politica si Administratie

La invitația președintelui Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, a făcut o vizită în Argeș Cătălin Șomode, directorul general regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București, căreia îi este arondat și județul nostru.

La Mioveni, primarul Ion Georgescu a subliniat importanța unui proiect de sistematizare a intersecției din zona Uzinei Dacia, acolo unde se produc deseori ambuteiaje și accidente. Intersecția va fi reconfigurată și semaforizată. O altă solicitare a administrației orașului Mioveni este aceea de reabilitare a drumului național care în Mioveni poartă numele de Bulevardul Dacia.

Directorul DRDP a analizat la fața locului situația mai multor drumuri naționale unde este nevoie de investiții pentru refacerea infrastructurii. Acesta a fost însoțit în mai multe localități de către vicepreședintele Consiliului Județean Marius Nicolaescu de către deputații Simona Bucura-Oprescu și Nicolae Pavelescu, precum și de către șeful Secției Drumuri Naționale Pitești, Gheorghe Mihăiță.

Citește și:Au apărut primele imagini cu tronsonul 5 al Autostrăzii Pitești-Sibiu

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii