Mioveni. S-au încheiat lucrările la locul de joacă de la baza sportivă Gabriel Catillaz. De astăzi, este deschis publicului

de | 16.06.2021 10:00 | Actualitate

Locul de joacă din incinta bazei sportive “Gabriel Catillaz” a beneficiat de curând de o reabilitare completă, constând în înlocuirea echipamentului de joacă, precum și turnarea de covor din tartan, devenind astfel unul dintre cele mai moderne locuri pentru agrement din oraș.
 Covorul din tartan a fost turnat și în spațiul dotat cu bare de tracțiune amplasat de curând în baza sportivă. Barele sunt destinate practicării exercițiilor elementare cu propria greutate a corpului (calistenice), sport de masă cunoscut în lume ca Fitness Urban.
Baza este dedicată încurajării practicării sportului de masă, aici putând fi practicate diferite sporturi de la fotbal până la diferite exerciții în aer liber și alergare.
Amatorii de mișcare pot veni aici GRATUIT pentru practicarea diferitelor sporturi. Relații suplimentare puteți primi la tel: 0348/445.885, email: comunicare@sedc-mioveni.ro.
 Baza sportivă “Gabriel Catillaz” Racoviţa, o investiție pentru întreaga comunitate.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii