CS Mioveni a remizat pe teren propriu cu ultima clasată

de | 24.11.2018 13:29 | Actualitate

CS Mioveni nu a putut trece pe teren propriu de ACS Poli Timișoara, după meciul terminat 1-1, vineri seară, în urma golurilor marcate de Cosmin Năstăsie şi Octavian Drăghici, în etapa a 18-a. Jucătorii lui Iordan Eftimie rămân fără victorie în faţa echipelor din Timişoara, după ce au pierdut cu ASU Poli şi remizat, tot cu 1-1, cu Ripensia.

Prima repriză a jocului de la Mioveni a fost una foarte slabă. ACS Poli nu a prins niciun şut pe poartă, iar gazdele au avut ocazii destul de puţine. Rădescu a expediat un balon pe lângă buturi, iar Smaranda a respins apoi un şut al lui Ayza. Nici atacantul Valentin Balint nu a putut marca, ci a reluat un balon din careu peste poartă, cu capul. Mioveniul a fost periculoasă abia în finalul reprizei. Drugă a tras în minutul 40 pe poartă, din lovitură liberă, iar Smaranda a respins, pentru ca înainte de pauză, portarul să îndepărteze şi o reluare cu capul a lui Coşereanu.

ACS Poli a avut prima ocazie în debutul reprizei secunde, când Stere a prins o deviere a lui Golda, dar a trimis peste buturi. De partea cealaltă, Drugă a fost extrem de periculos cu două faze la un minut diferenţă. Mai întâi, jucătorul Mioveniului a tras pe poartă din lovitură liberă, dar fundaşul Basic a respins din faţa liniei, pentru ca apoi, să centreze periculos, dar Smaranda să intervină. Bîrnoi a şutat spre poarta lui Sima, însă acesta a respins, dar pericolul gazdelor a continuat când Coşereanu a tras puţin peste transversală.

După toată presiunea ofensivă, Mioveniul a deschis scorul în minutul 72. Neagu a bătut o lovitură liberă pe poartă, Smaranda a respins în faţă, dar, de acolo, Cosmin Năstăsie a înscris. La următoarea fază, ACS Poli a fost periculoasă. Drăghici l-a pus la lucru pe Sima, care i-a respins şutul, Stere a reluat, dar apărarea a îndepărtat pericolul. În minutul 76 însă, Octavian Drăghici a marcat din lovitură liberă, cu un şut frumos, la vinclu, de la 25 de metri.

Coşereanu a marcat pentru gazde în minutul 80, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, astfel că jocul s-a terminat la egalitate, iar punctul câştigat nu mulţumeşte niciuna dintre echipe. După 18 etape, CS Mioveni are 34 de puncte şi rămâne pe locul 7, iar runda viitoare va juca la Arad, cu UTA.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii