Web Analytics

Mioveni. Femeie amenințată în trafic cu un pistol de jucărie

de | 29.12.2021 15:11 | Actualitate

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat, cu operativitate, un autoturism, după o sesizare prin care o femeie anunța, prin S.N.U.A.U. 112, că a fost amenințată, în trafic, pe DN 73, cu un pistol. Pe 29 decembrie, polițiștii argeșeni au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către o femeie de 25 de ani, din Constanța, că, în timp ce se deplasa cu autoturismul dinspre Pitești către Câmpulung, ar fi fost amenințată, cu un pistol, de un pasager dintr-un autoturism care se deplasa în aceeași direcție de mers.

Citește și Argeș. Dosar penal pentru o femeie care vindea artificii ILEGAL

Imediat, dispecerul a transmis evenimentul în atenția tuturor structurilor Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, descrierea autoturismului fiind comunicată către polițiștii aflați în teren.

În urma comunicării, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat, în trafic, autoturismul în cauză, pe str. Depozitelor din Mioveni, circulând dinspre DN 73 către Valea Stânii.

Citește și: Studenții au dus la Guvern cozonac cu rahat în semn de protest pentru alocarea bugetară din acest an!

În urma verificărilor, s-a stabilit că în autoturismul condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Murgași, județul Dolj, se mai aflau doi ocupanți: o minoră de 17 ani, din Slatina, județul Olt, pe locul din dreapta față și un tânăr de 19 ani, din comuna Goești, județul Dolj, pe bancheta din spate.

Asupra acestuia din urmă a fost identificat obiectul utilizat pentru amenințare, pe care l-a predat polițiștilor, din primele verificări rezultând faptul că este vorba despre un pistol de jucărie, din plastic.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii