Web Analytics
scris joi, 06.10.2022

Mioveni. Dintr-un cămin-internat prăpădit a ieșit un bloc de locuințe pentru tineri

Fostul cămin-internat administrat de Grupul Școlar din Mioveni a fost transformat în bloc de locuințe pentru tineri. Lucrările de amenajare la acest imobil, denumit Blocul C, sunt în plină desfăşurare.

Mioveni. Dintr-un cămin-internat prăpădit a ieșit un bloc de locuințe pentru tineri

Citește și: Noul stadion ”Nicolae Dobrin”, la standarde UEFA, va avea o capacitate de 15.200 locuri

Prin remodelarea spațiilor și prin mansardare construcția are acum 59 de unități de locuit, respectiv 10 apartamente de două camere și 49 de garsoniere.

Căminul-internat avea dormitoare de patru și de opt paturi, cu baie la comun, la capătul culoarului. Practic, am transformat totul. Și am mai adăugat un etaj. Acum avem 59 de locuințe. Totul e contorizat. Spațiile de locuit sunt destinate tinerilor cu vârste de până la 35 de ani, născuți în Mioveni, cu trei-patru copii. Avem criterii de acordare a acestor locuințe, conform normelor metodologice stabilite prin lege. Lucrările (începute la 15 iulie 2020 – n.n.) sunt întârziate puțin, dată fiind perioada de Covid, apoi de… migrarea unora dintre constructori în străinătate. Sperăm, însă, ca totul să fie gata în martie, anul viitor” – ne-a spus Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Minciuna marca Pinocchio Georgescu. Nu este gata nici în noiembrie 2023.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...