Mioveni. Au început lucrările de reabilitare la Bulevardul Dacia

de | 9.05.2022 15:35 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Astăzi, în prezența lui Cătălin Șomode, director general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București de care aparține și județul Argeș, au început lucrările de reabilitare a DN 73 D (Bulevardul Dacia) în Mioveni. Este una dintre cele mai așteptate și mai solicitate investiții la nivelul orașului Mioveni.

Pe șantier au fost și președintele Consiliului Județean Argeș și al PSD Argeș Ion Mînzînă, deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, primarii Ion Georgescu din Mioveni și Nicolae Velcea din Ștefănești, precum și Gheorghe Mihăiță, directorul Secției Drumuri Naționale Pitești.

Citește și:Ziua Portului Popular, sărbătorită la Mioveni. Mii de oameni au îmbrăcat straiele populare

“În programul de intervenții pentru anul în curs am avut inclus și acest drum. Astăzi începe frezarea, iar până pe 1 iunie pe tot drumul în Mioveni va fi asfalt nou. Apoi începe o altă investiție importantă pentru județul Argeș, și anume reabilitarea Transfăgărășanului”, a declarat directorul Cătălin Șomode.

“Intrăm, iată, într-o normalitate. Felicit autoritățile naționale care au înțeles importanța acestei investiții pentru un oraș puternic industrializat cum este Mioveniul. Mai trebuie spus că actualul Guvern are în plan și realizarea unui drum expres între Pitești și Mioveni, ceea ce va însemna enorm pentru principalul exportator al țării, Uzina Dacia”, a afirmat Ion Mînzînă.

“Reabilitarea DN 73 D în Mioveni este o mai veche solicitare a administrației locale din Mioveni. Mă bucur că a început această investiție extrem de importantă pentru un oraș de importanță economică națională cum este orașul Mioveni. În scurt timp, calitatea DN 73 D va crește în Mioveni și toată lumea va avea de câștigat. Astăzi s-a trecut la fapte!”, spune deputatul PSD Argeș, Simona Bucura-Oprescu.

Citește și:Programul lucrărilor la infrastructura rutieră din județul Argeș în perioada 09.05-13.05.2022

“Mulțumesc domnului președinte Ion Mînzînă și doamnei Simona Bucura-Oprescu care ne-au susținut. Iată că după 17 ani de așteptare intrăm în normalitate. Îi mulțumesc și domnului Șomode care și-a respectat promisiunile! Acum fac un apel la participanții la trafic să fie atenți și să aleagă și rute ocolitoare, precum DN 73 E. Sper ca în curând Mioveniul să aibă și o centură ocolitoare”, a declarat primarul de la Mioveni, Ion Georgescu.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești
Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești

Excelența Sa Sofian Qudah, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Hașemit al Iordaniei în România, a efectuat o vizită la Primăria Pitești, în data de 24 mai 2022, având o întâlnire de lucru cu primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea....

Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri
Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict şi două percheziţii domiciliare, la locuințele a două...


Loading RSS Feed