Mioveni: Acțiune de prevenire a ISU Argeș în colaborare cu alte structuri

de | 15.10.2021 16:11 | Actualitate, Home

Este important să avem un nivel optim de informare și pregătire a cetăţenilor cu privire la tipurile şi caracteristicile riscurilor zilnice la care sunt expuși, drept pentru care, astăzi, într-un centru comercial din Mioveni, persoane din cadrul Serviciului de Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, Inspecția de Prevenire, Compartimentul Control Intern, Voluntarii SMURD și personal al Serviciului Județean Anticorupție Argeș și Poliția orașului Mioveni, au relaționat cu cetățenii pe tema restricțiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19 și au distribuit broșuri și flyere referitoare la riscurile care decurg în urma unor întâmplări sau acțiuni care generează situații de urgență ori răspundere penală pentru acte de corupție.

 

Citește și Tineri din Pitești trimiși în judecată pentru tâlhărie, respectiv favorizarea făptuitorului

 

Informarea corectă conduce la un mod de comportare adecvat, eficient şi rapid care poate reduce semnificativ pierderea de vieţi omenești, poate limita considerabil pierderile materiale și nu încurajează săvârșirea unor infracțiuni.

Alături de pompieri și Poliția orașului Mioveni, personalul din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Argeș a desfășurat activități de prevenire a corupției, pentru promovarea integrității funcționarilor M.A.I. precum și în scopul conștientizării personalului M.A.I. și a cetățenilor cu privire la consecințele implicării în fapte de corupție și importanța semnalării acestora.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: actiune de prevenire,isu arges,mioveni

Ultimele articole

Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate
Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate

Grecia a declarat, marţi, că cetăţenii cu vârsta de peste 60 de ani care nu se conformează unui nou ordin de vaccinare împotriva COVID-19 impus de guvern până pe 16 ianuarie vor primi o amendă lunară recurentă de 100 de euro. Citește și: Ordine în dezordine! RAFILA:...

Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României
Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României

FC Argeș s-a calificat în semifinalele Cupei României! A trecut de SSU Poli Timișoara, 0-0 la finalul celor două reprize de prelungire, 5-4 la loviturile de departajare. „Sfertul” alb-violet din Cupă s-a jucat într-o atmosferă deosebită. Cei aproximativ 2.000 de...