Mînzînă: ”Liberalii au soluţii doar pentru afacerile de partid, nu pentru copii şi pensionari!”

de | 25.06.2020 13:28 | Politica si Administratie

Într-un comunicat de presă semnat de președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă, liderul social-democrat face un inventar al ultimelor acțiuni ale liberalilor, fie ele în privat, cum a fost cazul petrecerii date în cinstea fetei lui de Rareș Bogdan, cu ignorarea restricțiilor impuse de pandemie, sau în calitate de guvernanți.
„Ce contează legile pentru liberalii aflați la guvernare? Legile sunt făcute să fie respectate de către cei mulți, nu-i așa, nu de către vremelnicii conducători ai țării! După ce membrii Guvernului au făcut chef în Palatul Victoria, ignorând măsurile de prevenire a Covid-19 dispuse chiar de către ei înșiși, vedem cum europarlamentarul Rareș Bogdan calcă în picioare orice norme la un alt chef, organizat în cinstea odraslei sale. Asta în timp ce nouă, tuturor, ni se cere să purtăm măști, să păstrăm distanța socială, să nu intrăm în biserică, să nu stăm nu știu câți la un loc etc.! Pe de altă parte, liberalii demonstrează și că nu-i interesează copiii, pensionarii şi nevoile lor! Premierul Ludovid Orban a anunţat că va ataca la Curtea Constituțională a României legea care obligă Guvernul să plătească alocaţiile mărite imediat după respingerea ordonanței Guvernului care amâna aplicarea acesteia. Din nou, așadar, liberalii aruncă legea la gunoi, așa cum fac și când vine vorba despre majorarea pensiilor, spunând că nu au bani! Ei au soluții doar pentru afacerile de partid, nu pentru copii și pensionari! Atitudinea Guvernului este expresia unei sfidări josnice, pentru că instrumentul contestaţiei este folosit în interes politic, în defavoarea copiilor şi părinţilor din întreaga ţară. De asemenea, este total nejustificat refuzul de a majora pensiile cu 40%, în condiţiile în care majorarea este prevăzută în Legea bugetului de stat, lege pe care chiar Guvernul PNL şi-a angajat răspunderea!”, spune Ion Mînzînă.
M.S.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

2 Comentarii

  1. Ca bine le mai zici, mosulica !!! D’apoi, voi furati mai breji ?

  2. Bai Manzana,lasa-ne cu propaganda asta ca sunteti VARZA la toate capitolele.Detineti tot in ARGES,de la primaria Pitesti pana la Cons Judetean si nu faceti decat gargara ieftina si-n rest fapte ZERO.Uita-te cum arata orasul asta dupa 30 de ani de PSD.Compara-l un pic cu Oradea. O sa pleci maine poimaine pe lumea ailalta si n-ai priceput nimic din viata asta.