Web Analytics

Minori dispăruți de la Ștefănești. Poliția, în alertă

de | 19.09.2022 18:30 | Actualitate, Home

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești desfășoară cercetări, în urma sesizării privind plecarea a doi minori instituționalizați, respectiv ȚIȚIRIGĂ ALEXANDRU VASILE, de 16 ani, și ȚIȚIRIGĂ PETRIȘOR DANIEL, de 13 ani.

Țițirigă Alexandru
Țițirigă Petrișor

Citește și: Au fost reabilitate băncile dintr-un parc din Pitești

În ziua de 19 septembrie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați de către reprezentanții unui centru pentru minori, cu privire la faptul că doi minori, Țițirigă Alexandru Vasile, de 16 ani, și Țițirigă Petrișor Daniel, de 13 ani, au plecat din cadrul centrului, fără a mai reveni.

Semnalmente ȚIȚIRIGĂ ALEXANDRU VASILE1,50 m înălțime, aproximativ 35 de kg, ochi căprui, păr blond. La momentul plecării ar fi purtat șapcă de culoare neagră, bluză de trening de culoare neagră, tricou alb și pantaloni de tip blig de culoare neagră. 

Semnalmente ȚIȚIRIGĂ PETRIȘOR DANIEL1,36 m înălțime, aproximativ 35 de kg, ochi căprui, păr blond. La momentul plecării ar fi purtat pantaloni de trening și tricou albastru. 

„Persoanele care pot oferi informații despre cei în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu PolițiaOrașului Ștefănești, la telefon 0248 265 185.”, transmit polițiștii.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *