Web Analytics
scris joi, 08.08.2024

Minoră violată cu acordul părinților, în casa acestora

Un caz șocant este anchetat de polițiștii din Capitală: o fată de 14 ani a fost constrânsă timp de 5 ani să întrețină relații sexuale de un bărbat de 33 de ani, în locuința și cu aprobarea părinților copilei.

Minoră violată cu acordul părinților, în casa acestora

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 Poliție au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliră și trei mandate de aducere, în București și în Roșiori de Vede, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de viol asupra unui minor și complicitate la săvârșirea unui viol asupra unui minor.

„În fapt, la data de 26 aprilie 2024, polițiști din cadrul Secției 24 Poliție s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, în perioada 2019-2024, o minoră, care are în prezent vârsta de 14 ani, a fost constrânsă să întrețină raporturi sexuale cu un bărbat, în vârstă de 33 de ani, la o adresă din Sectorul 5.

Din cercetările și investigațiile efectuate, s-a stabilit faptul că, în aceeași perioadă, părinții victimei, au înlesnit comiterea înfracțiunii de viol asupra minorei, prin faptul că au acceptat ca bănuitul să locuiască împreună cu ei și cu minora, cunoscând și având reprezentarea faptului că bărbatul, în vârsta de 33 de ani, va întreține prin constrângere, în mod repetat, raporturi sexuale cu persoana vătămată”, potrivit Poliției Capitalei.

Citește și: Cât au cheltuit partidele și independenții pentru a ajunge în Parlamentul European

Potrivit unor surse din poliție, părinții copilei au acceptat ca individul să întrețină relații sexuale cu fiica lor pentru că acesta îi întreținea. „În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul subunității au efectuat 2 percheziții domicilare în Municipiul București și în Municipiul Roșiori de Vede și au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere, persoanele fiind depistate și conduse la sediul subunității, în vederea dispunerii măsurilor legale. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol asupra unui minor și complicitate la săvârșirea unui viol asupra unui minor”, prezizează polițiștii.

Citește și: Preot din Alexandria, reținut! E acuzat că a furat un milion de euro din banii parohiilor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită