Web Analytics

Ministrul Transporturilor s-a întâlnit cu reprezentanții Municipiului Pitești

de | 3.10.2019 13:59 | Actualitate, Politica si Administratie

Joi dimineață, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc s-a întâlnit cu primarul Cornel Ionică, cu primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, dar și cu primarul din Mărăcineni pentru a discuta despre problemele care vizează județul Argeș, mai exact o serie de obiective care urmează să fie finanțate în județ, ori sunt deja în curs de realizare.

Am avut o întâlnire de lucru cu o delegație a Municipiului Pitești, condusă de domnul Primar Constantin Cornel Ionică. Printre problemele ridicate de către municipalitate s-a pus accent pe 3 dintre cele mai importante: centura de Vest a Municipiului Pitești, construcția unui nou obiectiv “Pod de legătură între DN73 și Autostrada A1, automatizare barieră CFR pe strada Lânărie din Municipiul Pitești, a transmis, pe facebook, Răzvan Cuc..

La discuții au participat și directorii generali ai CNAIR ȘI CFR INFRASTRUCTURĂ. Ministrul Răzvan Cuc mai spune că a cerut celor doi directori generali să stabilească urgent soluții și termene clare pentru rezolvarea problemelor municipalitătii piteștene.

“Suntem atenți și găsim soluții pentru autoritățile locale. Cerințele comunităților locale nu pot fi neglijate sau documentațiile uitate prin anumite birouri sau sertare”, adaugă ministrul transporturilor.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii