Web Analytics

Ministrul Muncii intervine în scandalul azilelor groazei: „Vinovații vor trebui să plătească atât disciplinar, cât și legal. Situația e foarte gravă”

de | 28.07.2023 16:54 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Ministrul Muncii intervine în scandalul azilelor groazei. Simona Bucura Oprescu a transmis, vineri, la Realitatea PLUS, un mesaj extrem de clar legat de situatia din aceste centre sociale, spunând că „vinovații vor trebui să plătească atât disciplinar, cât și legal”. „Situația este foarte gravă”, a transmis ministrul. Ea a precizat, totodată, că”o asemenea situațe nu va putea nimeni niciodată să o mușamalizeze”.

Citește și: Atenție, șoferi! La Pitești se lucrează în weekend la intrările în oraș! Frezare și asfaltare


„Asta arată odată în plus că ticaloșia unora – fie că sunt persoane private, ONG-uri, fie că sunt funcționari ai statului român – este maximă. Asta arată că în România va trebui să ne ocupăm cu seriozitate de această temă, cu o strategie bine definită și implementată, astfel încât să nu fie în stilul românesc în care azi să ne ocupăm de un subiect și mâine îl uităm. Vom avea o reacție fermă si categorica prin care vom reface sistemul de asistenta sociala din Romania si de control din temelii. Corpul de control al Ministerului Muncii pleacă astăzi la Târgu Mureș. În acest moment, am pregătit deja o evaluare a Agenției Naționale pentru Prestație și Asistență Sociala. Vinovații vor trebui să plătească atât disciplinar, cât și legal pentru că situația este foarte grava”, a declarat, vineri, ministrul Muncii Simona Bucura Oprescu.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *