Web Analytics
scris vineri, 01.12.2023

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionari: „Este un angajament al Guvernului României”

Ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura-Oprescu, a transmis un mesaj pensionarilor români referitor la Legea pensiilor.

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionari: „Este un angajament al Guvernului României”

Ministrul Muncii a afirmat, joi seara, în judeţul Maramureş, că Legea pensiilor este sustenabilă, punctând că „există bani de pensii”.

Citește și: Pitești. Un tânăr a furat bani din vestiarul unui magazin

„Noi am făcut o lege bună, sustenabilă. Impactul bugetar suplimentar este de 0,6%, se lucrează la Legea bugetului în acest moment, iar în anul 2024 vom avea două majorări ale pensiilor românilor, una de la 1 ianuarie, cealaltă ca urmare a recalculării.

Tuturor pensionarilor le transmit să aibă încredere în noi, pentru că suntem responsabili, suntem serioşi. Da, există bani de pensii! (…)

Este un angajament al Guvernului României care în bugetul pentru anul 2024 prevede sursele pentru finanţarea noii legi a pensiilor care va genera creşterea pensiilor pentru toţi români”, a spus Simona Bucura-Oprescu într-o conferinţă susţinută în comuna Recea.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită