Web Analytics
scris duminică, 21.01.2024

Ministrul german al Sănătății vizează legalizarea canabisului până în primăvară

Ministrul german al sănătății, Karl Lauterbach, speră ca legea privind canabisul să fie adoptată de Bundestag în februarie și să intre în vigoare în aprilie, în ciuda opoziției față de legalizarea canabisului chiar și în cadrul coaliției de guvernare, scrie DW.

Ministrul german al Sănătății vizează legalizarea canabisului până în primăvară

Citește și: Atenție, şoferi! Punctul de amendă a crescut de la 1 ianuarie 2024

În ciuda opoziției din cadrul coaliției guvernamentale tripartite din Germania, ministrul sănătății, Karl Lauterbach, speră în continuare să legalizeze canabisul prin depunerea unui proiect de lege în parlament luna viitoare.

„Continui să presupun că legea privind canabisul va fi aprobată de Bundestag în săptămâna 19-23 februarie și va intra în vigoare de la 1 aprilie”, a declarat Lauterbach pentru ediția de duminică a cotidianului Die Welt, adăugând că discuțiile privind această lege decurg bine.

Ce va permite legea

Coaliția, formată din social-democrați, inclusiv Lauterbach și cancelarul Olaf Scholz, din Verzi și liberalii pro-business din FDP, a convenit la sfârșitul lunii noiembrie să elimine canabisul de pe lista substanțelor interzise în legislația anterioară. Legalizarea canabisului este inclusă în acordul de coaliție.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Recomand doua filme pe care le puteti gasii pe yt. The Union si The Culture High
    VIZIONARE PLACUTA!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *