Web Analytics

Ministrul francez al Apărării, în vizită la Bucureşti

de | 27.01.2022 10:14 | Actualitate, Politica si Administratie

Ministrul francez al Apărării, Florence Parly se află joi în vizită la Bucureşti, având programate primiri la preşedintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă, precum şi o întrevedere cu ministrul Apărării Vasile Dîncu.

Florence Parly şi ministrul apărării Vasile Dîncu au programate declaraţii de presă la ora 9:25, după care programul vizitei include primirea de către premierul Nicolae Ciiucă, la ora 10:00, urmată, la 13.30 de primirea la Palatul Cotroceni. Potrivit Ministerului francez al Apărării, în cadrul întâlnirilor va fi discutată situaţia regională din Europa de Est, mai ales că Franţa şi-a exprimat disponibilitatea de a contribui la întărirea prezenţei în România în cadrul unei misiuni NATO.

Citește și: Prețul carburanților continuă să crească, în România

De asemenea, vor fi discutate şi priorităţile preşedinţiei franceze a Consiliului UE,  Conform Ministerului francez al Apărării, discuţiile ministrului Florcence Parly cu autorităţile de la Bucureşti vor fi centrate pe aprofundarea relaţiilor în domeniul apărării în cadrul parteneriatului strategic dintre cele două state, inclusiv în domeniul armamentului.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii