Web Analytics
scris miercuri, 23.08.2023

Miniştri vilegiaturişti la Câmpulung ca-n perioada interbelică. Au venit la băi cu trenul Malaxa

Desfășurarea de forțe PNL remarcată duminică în zona Muscel i-a pus pe cei doi miniștri prezenți în delegație în situația vilegiaturiștilor care veneau la Câmpulung, de la București, în perioada interbelică. Alina Gorghiu și Adrian Veștea s-au deplasat de la Schitu Golești la gara din Câmpulung și, mai departe, la halta din Parcul Kretzulescu folosind ca mijloc de transport vagonul octogenar Malaxa. Unul plin de graffiti și de zgomot, de miros de toaletă și de farmecul liniei ferate mărginită de râul Târgului și de copaci. Și, la fel ca vilegiaturiștii care pe vremuri veneau la băile din Kretzulescu, cei doi membri ai Guvernului au mers în parc pentru a fi dezamăgiți de starea în care se află acum clădirea Băilor Kretzulescu.
Potrivit lui Ion Popa, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, vagonul Malaxa va fi înlocuit în curând cu un automotor Siemens. Nu nou, dar recondiționat!
Cătălin Ioan Butoiu

Miniştri vilegiaturişti la Câmpulung ca-n perioada interbelică. Au venit la băi cu trenul Malaxa

Citește și Alina Gorghiu o roagă pe primăriţa Lasconi să finalizeze lucrările la bulevardul Pardon

Citește și Alina Gorghiu anunță lansarea unei aplicații care va facilita recuperarea prejudiciilor provenite din infracțiuni

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *