Web Analytics
scris duminică, 08.10.2023

Ministra Justiției, Alina Gorghiu și europarlamentarul liberal Dan Motreanu, la târgul de produse tradiționale „Rod cu spor” de la Muzeul Golești

Ministra Justiției, Alina Gorghiu și europarlamentarul liberal Dan Motreanu, la târgul de produse tradiționale „Rod cu spor” de la Muzeul Golești

„Ministra Justiției și președintă a PNL Arges, Alina Gorghiu a fost alături de europarlamentarul liberal, Dan Motreanu, la Muzeul Golești din Ștefănești, la Târgul de meșteșuguri și produse tradiționale – ROD CU SPOR, ediția a II-a. Dan Motreanu este unul dintre europarlamentarii liberali care îi susține cu tărie în Europa producătorii români. Astăzi la târg a preluat temele micilor antreprenori argeșeni prezenți la târg.

Citește și: Clubul de Presă pune întrebarea: Ce e de făcut cu CNA?

Prefectul Radu Perianu, președintele PNL Pitești, Mihai Coteț și alți colegi liberali au vizitat standurile expoziției cu vânzare si au cumpărat produse locale. Noi, liberalii argeșeni îi încurajăm și îi susținem pe micii producători din Argeș și promovăm brandurile locale.

Astăzi, zeci de producători din Argeș dar și din județele învecinate au participat la târgul de meșteșuguri și produse tradiționale cu fructe, legume, cu produse din carne și lactate, de panificație. Nu au lipsit meșterii populari care au oferit vizitatorilor costume populare, ii, opinci, obiecte din lemn sau păpuși artizanale”, se arată într-un comunicat al PNL Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *