Web Analytics

Ministerul Educației, anunţ despre examenul de Bacalaureat 2023

de | 26.05.2023 19:18 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Ministerul Educației a transmis vineri un anunţ important despre înscrierea candidaților la prima sesiune de bacalaureat. Directorii unităților de învățământ care pot asigura resursa umană necesară înscrierii la prima sesiune de bacalaureat vor comunica părinților și elevilor toate aspectele necesare, transmite Ministerul Educației. „Conform Calendarului examenului de bacalaureat 2023, în perioada 29 mai – 7 iunie este programată înscrierea candidaților la prima sesiune de examen”, transmite Ministerul Educației.

Citește și: Anunț pentru părinții care doresc să își înscrie copiii la creșele publice din Pitești

„Directorii unităților de învățământ care pot asigura resursa umană necesară acestui tip de activitate vor comunica părinților și elevilor toate aspectele necesare pentru realizarea înscrierii. Ministerul Educației continuă să comunice permanent cu reprezentanții inspectoratelor școlare județene/al Municipiului București pentru evitarea situațiilor care ar putea crea sincope în desfășurarea activităților care vizează atât elevii, cât și cadrele didactice, cu respectarea cadrului legal impus de contextul protestului personalului din învățământul preuniversitar”, potrivit informării Ministerului Educației.

Sindicatele din educație au anunțat, joi seara, că vor continua gtreva, în condițiile în care cer majorarea veniturilor tuturor angajaţilor cu 25% şi salariul la nivelul celui mediu brut pe ţară pentru debutanţi.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *