Web Analytics
scris miercuri, 05.04.2023

Miliardarul Rupert Murdoch, de 92 de ani,  și Ann Lesley Smith și-au anulat logodna

Miliardarul Rupert Murdoch, ajuns la 92 de ani, şi partenera sa, Ann Lesley Smith, cu 25 de ani mai tânără, şi-au anulat logodna la doar câteva săptămâni după ce au anunţat că vor face marele pas și se vor căsători. Relaţia dintre milionarul Rupert Murdoch şi Ann Lesley Smith, o fostă capelană a Poliţiei din San Francisco, în vârstă de 66 de ani, a devenit publică chiar la începutul acestui an. Momentul în care cei doi au fost fotografiaţi în vacanţă în insula Barbados din Caraibe a fost cel care le-a plasat relația în lumina relectoarelor. La 20 martie presa internațională a anunțat logodna celor doi.

Miliardarul Rupert Murdoch, de 92 de ani,  și Ann Lesley Smith și-au anulat logodna

Citește și: Ce spune Deea Maxer după divorțul de Dinu: “Să dormi cu cineva în același pat nu înseamnă că ești apropiat” 

Căsătoria cu Ann Lesley Smith ar fi fost a cincea pentru Rupert Murdoch Nici pentru Ann Lesley Smith căsătoria cu Rupert Mudroch nu ar fi fost prima. Aceasta a mai fost căsătorită cu Chester Smith, un cântăreţ de muzică country și om de televiziune, care s-a stins din viață în urmă cu 14 ani. Cei doi parteneri urmau să facă nunta în timpul verii. Potrivit Vanity Fair, care citează surse din anturajul miliardarului, Rupert Murdoch ar fi început să se simtă inconfortabil din cauza credinţelor evanghelice ale viitoarei sale soţii.

Rupert Murdoch, a cărui avere familială a fost estimată de revista Forbes la peste 17 miliarde de dolari, deţine sute de companii media, mai ales în Statele Unite, inclusiv societăţi care controlează influentul post de televiziune Fox News, cotidianul economic The Wall Street Journal şi tabloidul newyorkez cu opinii de dreapta New York Post. El este, de asemenea, patronul publicaţiilor britanice The Sun şi The Times şi al unor ziare din Australia.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *