Web Analytics

Mii de fani așteptați la Corbi la cel mai mare festival rock din mediul rural din România. Primul solist de la AC/DC e capul de afiș

de | 3.08.2018 15:17 | Actualitate

Vineri 3 august, la Bibliotheque Pub a avut loc conferința de presă prilejuită de Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România, ce se va desfășura între 10 și 12 august la Corbi.

În fața celor câteva zeci de jurnaliști au fost prezenți Dave Evans-primul solist al celebrei trupe AC/DC, Virgil Baciu-primarul comunei Corbi, Daniel Ignat-coorganizator al festivalului și solistul trupei The Rock (cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa) și Mihai Capet-coorganizator al Stonebird.

Atât Mihai Capet, cât și Daniel Ignat au ținut să sublinieze deschiderea și implicarea totală a primarului Virgil Baciu în ceea ce privește organizarea acestui festival-unicat.

Pe parcursul celor trei zile de festival sunt așteptați mii de fani rock din toată țara. Prețul abonamentelor, ce pot fi achiziționate atât de la fața locului, cât și de pe eventim.ro și iabilet.ro este unul foarte accesibil: 80 de lei.

Dave Evans, primul solist al AC/DC, care a fost deja la Corbi pentru a vedea locul unde va concerta, s-a declarat încântat de zonă și de oameni și a precizat că duminică 12 august va aloca o zi întreagă pentru a vizita comuna Corbi.

Alături de Dave Evans, care va urca pe scenă în a doua zi a festivalului, la Stonebird participă invitați de prim rang din țară și străinătate: bateristul american Mike Terrana (care a scos un album cu celebra Tarja Turunen), trupele Zob, Partizan, Bucium sau Lupii&Alex Calancea și The Rock, cea mai bună trupă tribut AC/DC din Europa.

Festivalul oferă vizitatorilor zonă de camping, parcare, zonă de food % drink, zone de relaxare pentru peste 1500 de persoane. Participanții pot veni cu cortul sau se pot caza la localnici (agroturism), unde vor fi serviți cu bucate naturale 100%, chiar din ograda lor.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii