Web Analytics

Mihai Măciucă continuă cu BCM U FC Argeș Pitești

de | 24.06.2021 19:50 | Actualitate, Sport

Mihai Măciucă, unul dintre cei mai bine cotați tineri ai României, continuă alături de BCM U Pitești. Mișu va petrece al 4-lea sezon consecutiv la Pitești!

Mihai a încheiat campionatul trecut cu 270 puncte marcate (8.7/meci), 77 recuperări (2.5/meci), 276 puncte ale eficienței (8.9/meci) și un procentaj de 40% la aruncările de 3 puncte (48/119). În vârstă de 21 ani, el se află în fața sezonului cu numărul 5 la nivel profesionist.

 

Citește și FC Argeș: 42 de ani de la câştigarea celui de-al doilea titlu

 

Mihai Măciucă: ”Cei trei ani petrecuți la Pitești mi-au arătat cu adevărat ce înseamnă o adevărată familie. M-am simțit bine aici, de fiecare dată am avut parte de ajutor și consider că am făcut alegerea cea mai bună. Mă bucur că am reușit să câștig alături de băieți prima medalie din cariera de profesionist și sper ca sezonul ce urmează să ne ofere o satisfacție și mai mare.

Pentru mine, rezultatele echipei sunt pe primul plan. Apoi mă uit în spate, la punctele și realizările pe care le-am avut eu. Ultimul sezon a demonstrat tuturor că echipa și colectivul au câștigat. Îmi doresc din tot sufletul ca fanii să ne fie alături de la primul meci al campionatului ce va începe în toamnă, iar la final, în 2022, să ne bucurăm de un nou rezultat notabil”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii