Web Analytics

Mihai Alexandrescu în ultima zi în calitate de director al Muzeului Național Brătianu: „Puțini au crezut cu adevărat că vom reuși!”

de | 27.04.2022 17:13 | Actualitate, Cultură, Politica si Administratie

Muzeul Național Brătianu are, de joi, un nou director interimar. Este vorba despre Claudiu Tița-Nicolescu, cercetător gradul 3 la Muzeul Golești, doctor în istorie. Acesta îl va înlocui pe fostul jurnalist Mihai Alexandrescu, care a ocupat funcția de manager interimar al instituției încă de la înființarea muzeului, în urmă cu mai bine de doi ani.

Citește și: Un elev s-a plâns de experienţa neplăcută trăită la Olimpiada Naţională de Engleză de la Piteşti

”Astăzi mi-a expirat mandatul de manager interimar al Muzeului Național ”Brătianu”. Țin să le mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat pentru realizarea acestui muzeu. Am pornit de de la zero, n-ar trebui să uităm niciodată ce provocare uriașă a fost! Am traversat momente dificile, am construit o instituție de cultură de nivel național în cele mai dure zile ale pandemiei, am muncit adaptându-ne celor mai aspre restricții, iar hățișurile birocratice au fost în sine un test pe care l-am trecut.

Puțini au crezut cu adevărat că vom reuși! Dar au venit și zile bune… Am acreditat instituția la Ministerul Culturii. Am trăit sentimentul satisfacției depline primind mii de vizitatori din toată România. Am organizat evenimente culturale elegante și instructive. Am invitat cercetători distinși să vorbească despre rolul Brătienilor în istoria noastră. Urez succes mai departe celui mai frumos muzeu tânăr din România și celei mai de ispravă echipe cu care am lucrat vreodată. Este ultima zi când am posibilitatea să vă invit în calitate de manager și prima zi când pot să vă recomand doar ca simplu iubitor de cultură să vizitați Muzeul Național ”Brătianu” și să vă bucurați de tot ceea ce veți vedea!”, este mesajul postat de liberalul Mihai Alexandrescu pe contul său de Facebook.

Citește și: Merită o stradă din Piteşti să poarte numele lui Constantin Stroe?

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Mars la pușcărie s-o tita asta are dosar de hartuire sexuala vizavi de colege un obsedat sexual Alexandrescu la dna ,doi impostori fără studii de specialitate