Web Analytics
scris vineri, 15.03.2024

Micutzu, condamnat la 30 de zile de muncă în folosul comunității după altercația din 2021

Micutzu, pe numele său Cosmin Nedelcu, a fost condamnat să efectueze 30 de zile de muncă în folosul comunității la DGASPC Sector 4 într-un dosar inițial deschis pentru fapte de amenințare, în urma unei altercații din 2021. Decizia este definitivă, după ce instanța a aprobat soluția procurorilor bucureșteni.

Micutzu, condamnat la 30 de zile de muncă în folosul comunității după altercația din 2021

Citește și: Copii cu dizabilități, închiși în apartamente de mai bine de un an

Procesul a fost deschis după ce în august 2021, în timp ce se afla pe Calea Victoriei, comediantul a fost abordat de un grup de trecători care i-au adresat injurii ironice, ceea ce l-a enervat pe actor.

Aceasta a fost sursa conflictului, care a început cu un schimb de replici dure și a escaladat, în cele din urmă, în împingeri și geamuri sparte.

Micutzu trebuie să facă muncă în folosul comunității

„În baza art. 318 alin. 15 C.proc.pen. admite cererea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Constată legalitatea şi temeinicia ordonanţei cu nr. 7329/160/P/2021, din data de 06.02.2024, emisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti şi confirmă soluţia de renunţare la urmărirea penală faţă de suspectul Nedelcu Cosmin, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, prev. de art. 206 alin. 1 C. pen., faţă de suspectul Şuiu Georgian, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 C. pen. şi faţă de suspectul Comănescu Nicolae Liviu, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 1 C. pen şi lovirea sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 C. pen În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia.

Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, persoanei vătămate şi procurorului prin mijlocirea grefei astăzi”, se arată în soluție instanței pe scurt, din 14 martie 2024.

În urma acestei hotărâri definitive, comediantul Micutzu este obligat să se prezinte la Serviciul de Probațiune pentru a efectua un control medical și apoi să înceapă activitățile stabilite de procurori și validate de instanța de judecată.

Sursa: evz.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *