Microfon descoperit în biroul lui Raed Arafat. S-a deschis o anchetă

de | 3.05.2022 13:25 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunțat marţi că în biroul secretarului de stat Raed Arafat a fost găsit un microfon, iar Parchetul General a deschis o anchetă.

„Pe acest subiect nu aş putea comenta mai mult, însă vă pot asigura că acordăm sprijin unităţilor de parchet în desfăşurarea oricărei anchete. Am acordat sprijin unităţii de parchet pentru desfăşurarea acestei anchete, aşa cum am făcut de fiecare dată când MAI a fost solicitat de către Parchet. Date despre anchetă, rezultatele anchetei şi orice alt detaliu – poate da Parchetul General”, a precizat Bode, în cadrul unei conferinţe de presă, potrivit Agerpres.

Raed Arafat a acuzat săptămâna trecută DNA că ar fi avut o tentativă ”ilegală și bizară” de a redeschide dosarul, fapt care l-a ”vulnerabilizat” în fața opiniei publice și i-a transformat ultima jumătate de an ”într-un coșmar”.

Citește și:A fost publicată Hotărârea de Guvern prin care terenul din jurul stadionului Nicolae Dobrin trece în administrarea Piteștiului

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. ” ilegala si bizara ” / fix ca’n … “Planeta maimutelor”/vezi filmu’ !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole


Loading RSS Feed