Web Analytics

Microbuz plin ochi cu îngrijitoare românce s-a răsturnat în Austria. Șoferul a fost trimis în judecată pentru moartea uneia dintre ele

de | 23.03.2023 19:09 | Actualitate, Home

În urma unui grav accident de circulație, un microbuz condus de un șofer român de 51 de ani s-a răsturnat în localitatea austriacă Stainz (Stiria). Accidentul a avut loc în ziua de 23 august 2022.

În microbuz se aflau șapte îngrijitoare, de naționalitate română și ele, iar una dintre acestea, în vârstă de 63 de ani, a decedat pe loc.Alte șase femei au suferit leziuni minore.

Citește șihttps://jurnaluldearges.ro/accident-in-arges-o-femeie-a-ajuns-la-spital-246389/

În urma unei anchete efectuate de autoritățile austriece. Șoferul a fost vizat de ancheta Parchetului din Graz. După cum relatează publicația Krone, acesta va fi adus în fața judecătorului unic pe 15 mai la Tribunalul Districtual Deutschlandsberg, fiind acuzat de omor din culpă și vătămare corporală din culpă.

După cum relatează publicația austriacă 5min.at, microbuzul era complet ocupat cu îngrijitoare din România,cu vârste cuprinse între 42 și 69 de ani, care mergeau în Austria pentru a ajuta asista bătrâni din această țară. Vehiculul a coborât pe un drum îmbibat de ploaie și s-a izbit de un terasament, iar apoi s-a răsturnat

Foto 5min.at

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *