Web Analytics
scris sâmbătă, 06.01.2024

Michael Bolton, operat de urgență pentru îndepărtarea unei tumori pe creier

Michael Bolton a declarat că se recuperează acasă după o operaţie reuşită, în perioada Crăciunului, de îndepărtare a unei tumori cerebrale, scrie The Guardian. Cântăreţul şi compozitorul american a declarat că „lucrează din greu pentru a-şi accelera” recuperarea, dar diagnosticul şi operaţia au însemnat că trebuie să ia o „pauză temporară de la turnee”.

Michael Bolton, operat de urgență pentru îndepărtarea unei tumori pe creier

Citește și: Video. Acuzaţi de viol în local, trei argeşeni au fost reţinuţi!


Într-o declaraţie postată pe Instagram, el a spus: „Chiar înainte de sărbători, s-a descoperit că am avut o tumoră pe creier, care a necesitat o intervenţie chirurgicală imediată. Mulţumită echipei mele medicale incredibile, operaţia a fost un succes. Acum mă recuperez acasă şi sunt înconjurat de dragostea şi sprijinul extraordinar al familiei mele”.
Cântăreţul, câştigător a două premii Grammy, a declarat că îşi va dedica timpul şi energia recuperării în următoarele câteva luni. Bolton, în vârstă de 70 de ani, urma să cânte la 1 februarie la Teatrul Murray de la Ruth Eckerd Hall din Florida, urmând să aibă şase concerte în februarie, înainte de trei în martie şi aprilie.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *