Web Analytics

Micești. Mii de euro și bijuterii furate dintr-o pensiune, de către un bărbat și o femeie

de | 9.09.2021 14:25 | Actualitate

Pe 8 septembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat de 53 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 28 spre 29 iulie, bărbatul, ajutat de o femeie, ar fi pătruns, prin efracție, într-o unitate de cazare de pe raza localității Micești, de unde ar fi sustras 6.000 de euro, 3.000 de lei și 500 de grame de bijuterii din aur.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 08 septembrie, polițiștii, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, de pe raza municipiului Pitești, de unde au fost ridicate mai multe materiale cu valoare probatorie.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole