Web Analytics
scris miercuri, 18.10.2023

Metro Pitești s-a extins, la 20 de ani de la inaugurarea magazinului

METRO România a inaugurat extinderea cu un nou corp de clădire a magazinului METRO Pitești în prezența primarului Dan Stroe, din Bradu, a lui Sorin Sorescu, director ANSVSA Argeș, precum și a membrilor din conducerea respectivei companii, care au sărbătorit evenimentul alături de angajații magazinului și a peste 150 de clienți.

Metro Pitești s-a extins, la 20 de ani de la inaugurarea magazinului

Citește și: Argeș. Investiții de peste 4.000.000 euro la Bradu. Primarul spune unde și cum se lucrează

Potrivit unui comunicat de presă, inaugurarea noului corp coincide cu aniversarea a douăzeci de ani de când METRO a deschis magazinul său din Pitești, iar acesta are 2.900 mp, trei noi rampe dedicate serviciului de livrare, trei rampe cu lift pentru achizițiile de tip click&collect și o capacitate de depozitare de până la 1.900 de paleți, care se adaugă magazinului existent, care are peste 5.500 mp. Pentru operarea magazinului extins, echipa METRO Pitești are 14 noi angajați, care se alătură celor 148 existenți.

„Suntem preocupați să satisfacem în permanență nevoile antreprenorilor care cumpără de la METRO și, de aceea, investim mereu în modernizarea și eficientizarea magazinelor noastre. Credem cu tărie că succesul lor este afacerea noastră și ne dorim ca împreună să construim o economie locală puternică”, a spus Adrian Ariciu, CEO METRO România.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *