Web Analytics
scris joi, 19.10.2023

Metodă parșivă a hoților de a pătrunde în apartamente. Poliția avertizează 

Furturile din locuință sunt o problemă des întâlnită în societatea actuală iar persoanele în vârstă sunt țintele preferate ale infractorilor, care le abordează pe stradă sau la domiciliu, utilizând diverse pretexte pentru a se infiltra în casele lor și a le fura bunurile. Poliția avertizează cu privire la o nouă metodă inventată de aceștia și ne sfătuiesc să fim foarte atenți atunci când suntem abordați sub diverse pretexte.

Metodă parșivă a hoților de a pătrunde în apartamente. Poliția avertizează 

Citeşte şi: Și-a găsit soția moartă în albia unui pârâu

Mai nou, hoții au găsit o nouă metodă de a se infiltra in casele potențialelor victime: Ei abordeaza persoanele mai în vârstă pe stradă sau le sună la ușa apartamentului, sub pretextul oferirii de bunuri sau a solicitării de ajutor pentru cauze caritabile. În unele cazuri, aceștia își asumă identități false, pretinzând că sunt cetățeni străini sau că provin din zone afectate de conflicte armate, pentru a sensibiliza victimele și a le determina să le permită accesul la locuințele lor

Această nouă metodă de operare îi face pe infractori mai ingenioși și mai vicleni decât în trecut, hărțuind și manipulând persoanele în vârstă pentru a le convinge să le permită să intre în casele lor. De aceea, este esențial ca persoanele să fie mai precaute și să fie conștiente de această nouă metodă de operare a infractorilor.

Citește mai mult pe Noua metodă parșivă a hoților de a pătrunde în apartamente. Poliția avertizează: „Nu dați curs așa ziselor oferte/donații de bunuri”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *