Web Analytics

Meteorologii au anunțat când vine iarna. Când cad primii fulgi de zăpadă

de | 13.10.2023 17:24 | Actualitate, Home

Deși meteorologii anunță că temperaturile vor crește mâine până la 28 de grade, iar vremea va fi asemănătoare cu cea a unei zile însorite de vară, iată că de luni vine frigul în toată țara, notează Antena3.

”De duminică se poate observa o prăbușire de aer rece care va determina o răcire a vremii în regiunile nordice și nord-vestice iar la începutul săptămânii următoare, în toată țara. 

Citește și Pitești. Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Duminică seara se va răci și vor veni și ploile. Mare atenție, la început în jumătatea nordică, apoi și în celelalte regiuni, vorbim de averse și descărcări electrice, posibil și cantități mai importante de apă. Iar de săptămâna viitoare se răcește în toată țara”, a explicat, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, meteorologul Alina Șerban. 

Iar meteorologii Accuweather au actualizat prognoza meteo pentru lunile următoare. Potrivit acestora, deși temperaturile vor scădea și vor apărea ploile, primii fulgi de zăpadă se vor lăsa așteptați. Concret, deși se anunță lapoviță și ninsoare în data de 15 și 26 decembrie, prima ninsoare mai serioasă va cădea în București abia în data de 4 ianuarie 2024.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *