Web Analytics
scris sâmbătă, 02.12.2023

Meteorologii anunță că vremea va intra într-un “proces de răcire semnificativă”

Meteorologii anunță că vremea va intra într-un “proces de răcire semnificativă”, începând cu regiunile vestice, din această noapte. Cod Galben de vânt în vestul țării și în toate zonele de munte.

Meteorologii anunță că vremea va intra într-un “proces de răcire semnificativă”

Citește și: Pitești. Un tânăr a furat bani din vestiarul unui magazin

ANM transmite că în intervalul 2 decembrie, ora 12 – 3 decembrie, ora 03, vântul va avea intensificări în Banat și în Crișana, cu viteze în general de 55-65 km/h. În Carpații Occidentali și Meridionali, iar seara și noaptea și în Carpații Orientali, vor fi rafale de 60-80 km/h, iar la altitudini mai mari de 1700 m, peste 90-100 km/h.

Intensificări ale vântului, cu viteze de aproximativ 55 km/h, vor fi pe arii restrânse și în restul țării. “Din această noapte vremea va intra într-un proces de răcire semnificativă, începând cu regiunile vestice”, mai completează ANM.

Ulterior, intră în vigoare un alt Cod Galben, până duminică la ora 14, valabil pentru Carpații Orientali. La altitudini de peste 1.700 m, vor fi rafale de până la 110 km/h.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...