Web Analytics
scris miercuri, 14.09.2022

Meta a anunțat o nouă funcție de comunicare pentru Facebook și Messenger

Grupurile de pe Facebook şi cele de discuţii de pe Messenger vor avea la dispoziţie un nou tip de comunicare, ce împrumută principiile de funcţionare de la alte aplicaţii.

Meta a anunțat o nouă funcție de comunicare pentru Facebook și Messenger

Numită Community Chats, aceasta facilitate copiază mai multe elemente de la Discord şi alte aplicaţii de comunicare.

Discuţiile din grupuri pot fi organizate pe categorii. Categoriile pot fi stabilite în funcţie de conţinut sau de interesul participanţilor, iar utilizatorii comunică între ei pe marginea temelor alese, fără să fie neapărat prieteni virtuali. Această abordare aduce un plus de ordine şi control pentru marile grupuri, care au un număr important de membri şi unde, în mod normal, nu există o organizare a conţinutului, iar informaţia este mai greu de găsit. Categoriile pot fi create mai mult sau mai puţin nişat. De exemplu, o categorie ar putea fi „Părinţi de fete care joacă tenis”. Într-o astfel de categorie de discuţii, părinţii pot discuta strict pe acest subiect, informează spotmedia.ro.

Citește și: Dacia Spring primește o nouă înfățișare, dar și un motor mai puternic

Fiecare utilizator poate adera la categoriile de discuţii de care este interesat, ignorând discuţiile despre subiecte care nu sunt de interes. Asta în opoziţie cu citirea tuturor mesajelor dintr-un grup de discuţii. Nu lipseşte nici suportul pentru video şi audio. Pot exista categorii speciale pentru comunicare audio sau video, iar la o sesiune video în cadrul Community Chats pot participa până la 30 de persoane.

După câteva săptămâni de teste, această facilitate va fi implementată atât pentru grupurile de Facebook, cât şi pentru grupurile de discuţii din Messenger.

Foto: descriptiv

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită