Web Analytics
scris marți, 12.09.2023

Meșterii populari sunt așteptați la Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului

Producătorii agricoli atestați și meșterii populari sunt așteptați la Mioveni. În perioada 29 septembrie – 1 octombrie se va organiza cea de-a XIV-a ediție a evenimentului „Târgul Meșterilor Populari – Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului”.

Meșterii populari sunt așteptați la Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului


Sunt acceptate doar fructe și legume, preparate din carne și lapte (pastramă, semipreparate afumate, brânză, caș, cașcaval etc), dulceață, zacuscă, murături și alte alimente conservate, vin, must, țuică, afinată și alte băuturi distilate pe bază de fructe, miere, propolis și alte produse apicole, dulciuri de casă (ambalate și certificate, cu termen de valabilitate), produse de artizanat (diverse elemente cioplite în lemn, țesături, broderii, lavandă etc.).

Citește și Zeci de producători vin la Târgul de meșteșuguri și produse tradiționale de la Golești. Artiști cunoscuți vor cânta


Înscrierile se fac în perioada 13 – 22 septembrie, la Compartimentul Corp Control Primăria Mioveni. Mai multe informații se pot obține la numărul de telefon 0348/455.444 (interior 111).

Evenimentul este organizat de Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *