Web Analytics
scris duminică, 13.11.2022

Meseria de polițist prezentată tinerilor la Ziua Carierei

Polițiștii argeșeni au fost prezenți, sâmbătă, 12 noiembrie, la Biblioteca Dinicu Golescu din Pitești, la evenimentul Ziua Carierei, organizat de Clubul Interact.
Polițiștii Serviciului Criminalistic, cei din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității și ai Secției 1 Poliție Pitești au adus în atenția tinerilor meseria de polițist.

Meseria de polițist prezentată tinerilor la Ziua Carierei


Tinerii au descoperit, cu interes, tainele meseriei de polițist: de la uniforma specifică, echipamentul complet de intervenție, până la tainele muncii de criminalist.

Citește și https://jurnaluldearges.ro/val-de-demisii-si-pensionari-in-m-a-i-dupa-ce-politistii-au-auzit-ca-vor-iesi-la-pensie-la-65-de-ani-222245/


Și pentru a satisface curiozitățile celor participanți, polițiștii le-au vorbit despre care sunt satisfacțiile, dar și dificultățile întâmpinate în activitate, dar și particularități legate de cercetarea la fața locului, cum se prelevează urmele și amprentele.


Curiozitatea tinerilor pentru toate aceste activități dovedește faptul că meseria de polițist prezintă interes pentru aceștia. Și nu doar asta, ci și numărul foarte mare de candidați la admitere din fiecare an.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită